top of page

Partnerski Program BOW
Affiliate program

S partnerskim programom - Affiliate program BOW si lahko zagotovite izplačilo 10%-25% od vsakega uspešno zaključenega nakupa.

Kako deluje?

01. Prijava partnerja 

Prijava je mogoča samo za pravne osebe. V prijavi nam sporočite ime, priimek, podjetje in kanale preko katerih bi radi oglaševali.

Prijave sprejemamo na email: info@bow.si

02. Pridobitev povezave

Po odobritvi partnerstva vam bomo poslali povezavo za ustvarjanje lastnega profila s čimer pridobite tudi svojo povezavo za deljenje.

03. Deljenje povezave

Delite svojo povezavo z ostalimi. Vsakdo, ki klikne vašo povezavo, bo imel 30-dnevno okno za nakup. V kolikor opravi nakup v 30 dneh se šteje kot nakup preko vaše povezave.

04. Plačilo

Plačila se opravljajo mesečno za uspešno zaključena naročila.

Pogoji sodelovanja

Osnovni pogoji:

- Veljavnost piškotkov (cookies) je 30 dni.

- Provizija je 10%-25% glede na uspešnost.

- Partnerstvo je brezplačno.

- Minimalnega zneska za izplačilo provizije ni.

- Do provizije ste upravičeni samo pri uspešno zaključenih prodajah. Neprevzete pošiljke, reklamacije in vrnjeni artikli, se ne štejejo za uspešno zaključene prodaje.

- Svoji statistiki prodaje lahko sledite na svojem affilate profilu.

Za pomoč in vprašanja smo na voljo na

info@bow.si

Splošni pogoji

Za pridružitev partnerskemu (affiliate) programu trgovine bow.si se je potrebno strinjati s pogoji uporabe partnerskega programa podjetja Bovton d.o.o.. Z registracijo v partnerski program se smatra, da ste te pogoje razumeli in sprejeli.

Komu je partnerski program namenjen?

V partnerski program se lahko pridružijo izključno pravne osebe. V primeru, da pravna oseba navede nepopolne ali napačne podatke, si pridržujemo pravico do blokade partnerskega računa in zaslužka. Prav tako si zadržujemo pravico, da po lastni presoji zavrnemo sodelovanje s komerkoli. Partnerji ne smejo odpreti več kot en uporabniški račun. Podvojeni računi bodo izbrisani.

Partnerji se zavezujejo, da bodo:

Poskrbeli za pravilno delovanje vseh partnerskih povezav. Bovton d.o.o. ni dolžan preverjati pravilno delovanje povezav in obveščati partnerjev o nedelujočih povezavah. Prav tako ni odgovoren za morebitne izgubljene provizije zaradi nepravilnega delovanja povezav.

Da bodo po potrebi dopolnili ali prilagodili vsebino strani v primeru spremembe pravilnika uporabe partnerskega programa trgovine bowcandles.si. Upravljalec partnerskega programa pa se zavezuje, da bo o vseh spremembah predčasno obvestil vse partnerje preko elektronske pošte.

Da bodo vse objave in promocijski material objavljen v skladu s pravilnikom partnerskega programa bow.si. Upravitelj partnerskega programa lahko po lastni presoji obvesti partnerja o kršitvi in zahteva odpravo kršitev. Ob večkratni kršitvi se lahko račun partnerja tudi zablokira.

Da bo njihova stran v skladu z zakonodajo in pravilniki Republike Slovenije. Da bo promocijski material in vsa vsebina na strani unikatna in ne bo kršila avtorskih ali licenčnih pravic. Da bodo objavljali partnerske povezave le na straneh v njihovi lasti in straneh za katere imajo dovoljenje za upravljanje.

3. Partnerji se zavezujejo, da ne bodo:

Da ne bodo objavljali partnerskih povezav in ostalega promocijskega materiala na straneh z nezakonito, rasistično, sovražno in ostalo vsebino, ki bi lahko škodila ugledu spletne trgovine bow.si in podjetju Bovton d.o.o.. Upravljalec partnerskega programa si pridržuje pravico za prepoved objavljanja partnerskih povezav na straneh po lastni presoji.

Partner se zavezuje, da ne bo v nobeni obliki zavajal obiskovalce o njegovi povezavi s trgovino bow.si ali podjetjem Bovton d.o.o. in se izdajal za uradnega zastopnika.

Da ne bodo navajali neresnične in nepreverjene trditve o produktih, ki jih prodaja spletna trgovina bowcandles.si in podjetje Bovton d.o.o..

Uporabljali domen, ki vsebujejo blagovne znamke ali imena izdelkov brez pisnega dovoljenja lastnika blagovne znamke ali izdelka.

Promovirali produkte preko elektronske pošte (mailing liste) osebam, od katerih niste dobili dovoljenje za pošiljanje komercialnih sporočil. V primeri spam-anja preko elektronske pošte, se partnerju nemudoma zablokira račun.

4. Izplačila

Izplačila se izvedejo enkrat mesečno za preteklo obračunsko obdobje. Obračunsko obdobje traja od prvega do zadnjega v mesecu. Do 15. v mesecu vam pošljemo poročilo o prodaji za prejšni mesec na osnovi katerega nam izdate račun. Izplačila potekajo med 20.-25. v mesecu. Npr. Izplačila za januar se izvedejo med 20.-25. februarju.

Znesek dogovorjene provizije se obračuna od vrednosti naročenega izdelka (brez DDV) in ne velja za poštnino, darilno zavijanje, itd.

Do provizije ste upravičeni samo pri uspešno zaključenih prodajah. Neprevzete pošiljke, reklamacije in vrnjeni artikli, se ne štejejo za uspešno zaključene prodaje.

5. Prekinitev sodelovanja

V primeru, da partner krši pravila uporabe, se lahko sodelovanje s partnerskim programom trgovine bow.si nemudoma prekine. Če lastnik ali upravitelj partnerskega programa presodi, da sodelovanje s partnerjem kakorkoli škodi trgovini bowcandles.si ali podjetju Bovton d.o.o., si pridržuje pravico do prekinitve sodelovanja.

Partner lahko prekine sodelovanje tudi sam. O tem lahko obvesti upravitelja partnerskega programa preko elektronske pošte info@bow.si. Zaprtje računa bo opravljeno najpozneje v 5 delavnih dneh.

V primeru prekinitve sodelovanja, bo podjetje Bovton d.o.o. poravnalo svoje obveznosti do partnerja najkasneje v šestdesetih (60) dneh po prekinitvi sodelovanja. Podjetje Bovton d.o.o. v nobenem primeru ni dolžno izplačati provizij našim partnerjem če je ugotovljeno, da so kršili pravila sodelovanja.

Splošno

Vsi sodelujoči se strinjajo, da podjetje Bovton d.o.o. ne odgovarja za nobene propadle investicije ali projekte partnerjev, ki so jih izvedeli v okviru sodelovanja v partnerskem programu trgovine bow.si.

Podjetje Bovton d.o.o. v nobeni obliki ne garantira, da boste s sodelovanjem v partnerskem programom zaslužili.

8. Pravni spori

Vsi sodelujoči v partnerskem programu se strinjajo, da se bodo vsi morebiti spori reševali na miren in sporazumen način. V primeru, da rešitev spora na tak način ni možna, je za reševanje le-tega pristojno sodišče v Ljubljani.

Bovton d.o.o.

Volčji Potok 9

1235 Radomlje

 

mail: info@bow.si

bottom of page